BLOG

Roppanósság vs. rostosság

2024.05.03 10:00
Roppanósság vs. rostosság?
Sokan kérdezitek, hogy melyik gyümölcs tallérok az igazán roppanósak. 
Azok a gyümölcsök, amik természetükből eredendően inkább rostosabbak, azok kevésbé roppannak, ilyenek például a füge, a körte, a szilva, a banán. ????????????
Amik pedig igazán roppanós tallérok szoktak lenni, azok az
- alma variációk, tudjátok, a téli válogatásunk: a natúr, a fahéjas, a citromos, a narancsos és a gyömbéres alma ????????????????
- eper alma ????
- málna alma ????
- sárgabarack ????
Egyébként a háttérben folyamatosan dolgozunk, kísérletezünk a technológián, hogy a végeredmény minél jobb legyen ;)

Miért érdemes aszalt gyümölcsöket enni?

  • a termények vitamin és tápanyag értéke csupán csak minimálisan csökken
  • nem igényel adalékanyagot vagy tartósítószert
  • nem igényel hozzáadott cukrot

Ha nem kockáztatnál, de mégis vágysz a gyümölcs aszalvány koncentrált esszenciáira, válaszd Mártallérjaink egyikét: www.martaller.hu 

  • 21 féle ízből választhatsz
  • jelenleg 7 féle válogatásból

AKCIÓKÉRT KATTINTS IDE: https://www.martaller.hu/shop_artspec.php?artspec=1 

-

Webáruház készítés